Jäseneksi

Jäseneksi liittyminen:

Lähetä liittymislomake ja maksa jäsenmaksu liittymismaksuineen kerhon tilille.

Vanhat jäsenet:

Maaliskuussa tulee jäsenmaksulaskut. Muista maksaa eräpäivään mennessä, maksut tarkistetaan kevätkokoukseen mennessä ja ne jäsenet, jotka eivät ole maksua suorittaneet, poistetaan jäsenrekisteristä. Halutessasi liittyä uudelleen jäseneksi jäsenmaksun lisäksi tulee maksaa liittymismaksu 5€.

Jäsenmaksu vuodelle 2018:

17euroa / jäsen

25 euroa / perhejäsen(sisältää koko perheen jäsenet, HUOM!Perheenjäseniksi katsotaan samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet)

Liittymismaksu 5€

Tilinumero: Op FI50 5644 6620 0246 44

Maksua maksaessasi kirjoita viestiosaan jäsenmaksu 2018, jäsenen nimi ja yhteystiedot ja perhemaksua maksaessasi kaikkien perheenjäsenten nimet ja syntymävuodet. Jos haluat saada kerholta tiedotteita,  ilmoita sähköpostiosoitteesi.

Jos olet saanut jäsenmaksulaskun, muista käyttää viitenumeroa!

Vasemmalta löytyvästä linkistä pääset täyttämään liittymislomakkeen.

Jos on kysyttävää, jäsensihteeri neuvoo.

Tervetuloa kerhoon!

Voit myös tulostaa liittymislomakkeen tästä ja lähettää sen jäsensihteerille osoitteeseen:

Miia Varanka

Juhanintie 20